طراحی سایت با پایتون ( مزایا و معایب پایتون )

طراحی سایت با پایتون 

بزرگ‌ترین وب سایت‌ها در اینترنت با  زبان برنامه نویسی پایتون ساخته می شوند. و این زبان یکی از آسان‌ترین زبان و نزدیک ترین زبان برنامه نویسی به انسان است. طراحی وب سایت یا برنامه نویسی وب یکی از محبوب‌ترین حوزه برنامه نویسی است. به همین دلیل، افراد بسیاری به دنبال یادگیری نحوه طراحی سایت با پایتون و یا دیگر زبان ها هستند. بنابراین در این مطلب نحوه طراحی سایت با پایتون و انواع فریمورک های مورد نیاز و مباحث دیگر را خواهیم معرفی کرد.

اگر شما در حوزه کامپیوتر مهارت کافی ندارید و علاقه به یادگیری دارید این مطلب در سایت بخراینو به شما کمک می کند.

چگونگی طراحی سایت با پایتون

بسیاری فکر میکنند پایتون برای توسعه وب و طراحی وب سایت مناسب نیست اما این جمله تا زمانی درست است که شما از فریمورک های مربوطه طراحی صفحات وب استفاده نکنید !.

زبان پایتون در همه حوضه های برنامه نویسی استفاده می شود مانند هوش مصنوعی ، طراحی نرم افزار اندروید ، طراحی سایت و …..

توسعه دهندگان پایتون برای تمام زمینه های پلاگین ها و فریمورک های طراحی کرده اند تا علاقه مند و برنامه نویسان این زبان محبوب بتوانند بهتر و آسان تر کد نویسی کنند و برای طراحی سایت فریمورک محبوب پایتون فریمورک جنگو است. فریمورک که بسیار محبوب است اما به تنهایی کافی نیست زیرا برای طراحی یک سایت full stack  شما برای زیبایی نیاز دارید که زبان های دیگر دارید مانند HTML&CSS  را فرا بگیرید.

طراحی سایت با پایتون

مزایای طراحی وب سایت با پایتون

۱. پایتون زبانی سطح بالا

پایتون زبان سطح بالایی است به این معنا که نزدیک به زبان انسان برای همین یادگیری آن آسان است و این زبان حجم کدنویسی را بسیار کم کرده است اما در زبانی مانند c++  زبان سطح پایین نزدیک به ماشین است و حجم کدنویسی درآن به مراتب بیشتر و افزایش یافته ، یادگیری و کدنویسی سخت تراست .

انواع زبان برنامه نویسی
کد

 ۲. امکان طراحی سریع پیش نمونه با پایتون

به دلیل اینکه زمان ساخت پروژه ‌ها با پایتون به دلیلی که بالا خوانده اید نسبت به سایر زبان‌های سطح پایین برنامه نویسی به میزان قابل توجهی کم‌تر است، می‌توان به ایده‌های خود با سرعت بسیار بیش‌تری اجرا و عملی کرد و این امکان به وجود خواهد آمد تا بتوان خیلی سریعتر کار ها را انجام داد و از ایده های کد نویسی به صورت آسان استفاده کرد. این امکان توسعه سریع باعث می‌شود که پایتون برای استارتاپ و کسب کارهای کوچک مناسب باشد

۳. زبانی محبوب و درحال توسعه

پایتون زبانی محبوب و مورد تقاضا برای انجام دادن پروژه ها است و دانشجویان و افراد در حال یادگیری این زبان هستند و همچنین در حال توسعه و نوشتن پلاگین ها و فریمورک های جدید تر و کامل تر از قبل برای این زبان تلاش می کنند.

معایب طراحی وب سایت با پایتون

  1. محدودیت پشتیبانی از چندپردازی
  2. محدودیت سرعت
  3. مصرف ناکارامد حافظه
  4. وب سایت های طراحی شده با پایتون برای موبایل مناسب نیستند
  5. سختی یادگیری دیگر زبان ها

آیا پایتون بهترین گزینه برای برنامه نویسی وب است؟

می‌توان گفت که مزایای پایتون نسبت به معایب آن برای توسعه وب بیش‌تر هستند. اما نمی‌توان گفت که پایتون بهترین گزینه برای طراحی سایت است. در واقع این مسئله که کدام زبان برنامه نویسی برای برنامه نویسی وب مناسب است بسته به انتظار و کارکرد که میخواهید دارد . برای مثال، پایتون یک زبان‌ مناسب برای شرکت‌های استارتاپی و نوپا به حساب می‌آید؛ زیرا امکان توسعه سریع به گونه‌ای ساده‌تر با پایتون وجود دارد. و شاید  زبان های دیگر امکانات گوناگون دیگری نیز دارند و برای هرکسی مناسب نباشند.

یک منبع مناسب برای یادگیری پایتون کتاب است و برای پایتون کتاب های فارسی زیادی تالیف شده است ولی بهترین وجامع ترین آنها کتابی به نام  آموزش گام به گام زبان برنامه نویسی پایتون 

که توسط مهندس زهرا عیسوندی تالیف شده و براساس استاندارد ملی مهارت است.

این کتاب علاوه بر درسنامه قوی که خواننده را ترغیب به یادگیری کرده برای یادگیری بهتر از سوالات چهارگزینه ای و آزمون هایی استفاده کرده و برای شروع یادگیری این زبان محبوب این کتاب توصیه می شود.

لینک خرید کتاب 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید