طراحی موشن گرافیک

متحرک سازی تصاویر و صداگذاری روی آنها را موشن گرافیک می گویند. به عبارت دیگر وکتورهای تصاویر انیمیشنی را با نرم افزارهای گرافیکی براساس سناریو خاص، متحرک سازی انجام می دهند و سپس صداگذاری توسط گوینده روی موشن گرافیک انجام می شود تا مفاهیم بصورت کامل منتقل شود.

وقتی بخواهید کلیپی بسازید مطمئنا به دوربین، نورپردازی، صدابرداری و بازیگر سپس تدوین ویدئو نیاز دارید. ولی در موشن گرافیک تقریباً فقط تدوین و صدا گذاری دارید و بقیه نقش ها را کامپیوتر ایفا می کند. بنابراین منطقی هست که هزینه موشن گرافیک پایین تر باشد. از طرفی موشن گرافیک بسیار جذابتر می باشد. از کاربردهای موشن گرافیک می توان ساخت تیزر تبلیغاتی، انیمیشن های دوبعدی، معرفی محصول یا خدمات، ایده های تبلیغاتی و برنامه های آموزشی و… را نام برد.

موشن گرافیک:

عمده ترین موشن گرافیک هایی که می بینید و استفاده می شود این دسته می باشد. در این نوع موشن گرافیک ها متحرک سازی تصاویر و وکتور انجام می شود و سپس صداگذاری انجام می گیرد. مطمئنا چون صدا دارد جذابیت بیشتری برای مخاطب دارد و انتقال مفاهیم بهتر انجام می شود.

ویدئو موشن:

این دسته از موشن گرافیک ها تلفیقی از فیلمبرداری واقعی و گرافیک است و قسمت هایی از فیلم که قابلیت فیلمبرداری واقعی ندارند با گرافیک اجرا می شوند.

استاپ موشن:

در این نوع از موشن گرافیک از اشیا واقعی عکاسی می شود، کمی حرکت می دهند و سپس عکس می گیرند و سپس این عکس ها را متحرک سازی می کنند.

اینفو موشن:

ابتدا اینفوگرافیک رسم می شود و حالا حرکت را به گونه ای وارد اینفوگرافیک می کنیم تا مراحل را نشان دهیم.